Detoxfotbad

Renande och stärkande fotbad


Detox betyder utrensning och det finns flera sätt vi kan göra det på: med kost och dryck, örter, olika massagebehandlingar, yoga, andningsövningar, bastu mm.
Ett detox fotbad renar kroppen från toxiner och slaggprodukter samt verkar för att återställa balansen i kroppens energifält och celler.
NYHET: Addera Chakra&Polaritetsbalans. Läs mer HÄR
 

Massagens fördelar

Detox fotbad kan åstadkomma följande:

- energiökning i kroppens celler
- stärka immunförsvaret och balansera metabolismen
- rena blodet och förhindra arterioskleros
- reducera organens arbetsbörda tex. lever och njurar
- minska värk och förbättra möjligheten till sårläkning
- öka mag- och tarmmobiliteten
- balansera kroppens pH-värde
- rensa ut tungmetaller såsom exempelvis kadmium och kvicksilver (även mineraler rensas ut och därför rekommenderas att tillföra mineraler efter behandlingen)

En renande behandling för hela Dig och Ditt välmående!

INVESTERING

Pris för 30 min detox fotbad: 450,-
Addera Chakra&Polaritetsbalans 15 min för 150,-

Paket på 6 behandlingar, få den 6e gratis.
Pris för 6 x 30 min: 2250,-

20 min närande fotmassage + 30 min detox fotbad.
Pris för 50 min: 850,-

50 min abhyanga (oljemassage) + 30 min detox fotbad.
Pris för 80 min: 1200,-

Man kan behöva flera behandlingar och vill man ta en kur så är rekommendationen 6 st - 2 behandlingar i 3 veckor efter varandra.


Så går behandlingen till

I underbar miljö på Studio JennySense så får du ta av dig dina strumpor och sätter fötterna i en balja med varmt vatten som är lätt saltat. (Har du även bokat massage/fotmassage så börjar vi med den). Jag börjar med att kontrollerar din puls och frågar dig lite om din nuvarande hälsa. Med hjälp av detta tar jag fram passande olja och eteriska oljor för din dosha.)

Du får på dig ett bälte som leder infraröd värme djupt in till det område du har valt att placera det över. Den ökade blodcirkulationen gör att syrerikt blod skickas till spända, värkande muskler eller stela leder, vilket ger effektiv smärtlindring. Man placera bältet först över njurarna och senare över levern för att stimulera utsöndringen av toxiner. Du ansluts med ett band runt din handled. Allt levande har energivibrationer, och armbandet är en säkerhetsåtgärd för att det är något levande som avgiftas.
Jag kontrollerar ditt pH-värde för att välja bästa reningsprogrammet för just dig.

Kroppens egna anjonströmmar dvs. en ström av negativt laddade joner rör sig mot den positiva anoden. Vid ett detox fotbad är det elektroden i fotbadet som utgör den positiva anoden. Behandlingen tar cirka 30min.

Allt som bildas med färger, skum mm kommer inte ifrån klienten utan det sker en oxidation (rostning) av spolen ihop med det saltade vattner. MEN ut kommer också substanser från kroppen (om det bara var rost så skulle allas fotbadsvatten få samma färg och konsistens men så är det inte). Olika färger, konsistenser och lukter tyder på belastningar av olika organ. De kan ge en mycket god indikation på vilka kroppsubstanser som finns i belastande överskott samt vilka organ dessa substanser besvärar mest (ett exempel kan vara gallfetter från levern).

Under behandlingen så är det viktigt att dricka mycket.
Efter 30 minuter så torkar jag av dina fötter och placerar dem i fotbad med rent vatten. Du får torka dem och smörja in dem i välgörande fotcreme (om du så önskar)

"Tack snälla Jenny för skön abhyangamassage och detoxfotbad häromdagen! Din omsorgsfullhet och noggrannhet var precis vad en stressad själ behövde." Lena R

Boka Din Behandling

Investera i en underbar massage som går på djupet.
Avslappning till kropp, sinne & själ

Vänligen läs igenom Bokningsvillkoren innan du bokar dig. Vid avbokning senare än 24 timmar innan behandling/bokad tid & vid uteblivet besök – full debitering (om inte läkarintyg kan uppvisas)