För många är en skön massage bland det bästa som finns! En stund att skämma bort sig själv samtidigt som behandlingen är djupt välgörande för kropp, sinne & själ. De ayurvediska massagebehandlingarna som jag erbjuder är alla sköna och avslappnande samtidigt som de är balanserande och djupgående. Jag blandar långa strykningar med cirklande rörelser, mjuka knådningar och stimulering av marmapunkter-energipunkter. Detta väcker kroppens eget helande.


Massagens fördelar

Massage har flera fördelar som är forskade på och bevisade:

- Mjukar upp muskler och vävnader
- Ökar blodcirkulationen
- Stärker immunförsvaret
- Ökar koncentrationen
- Minskar stresshormonerna i kroppen
- Ökar kroppens allmänna välbefinnande och oxytocinet
mm mm mm


 

JennySense erbjuder flera ayurvediska massagebehandlingar i skön avslappnad och harmonisk miljö. Jag är helt intonad på dig och fokuserad, inga telefoner som ringer eller spring, allt för att kunna erbjuda Dig en behandling av största välbehag. Min önskan är att du ska kunna slappna av och låta kroppens egen healingsystem väckas.
Behandlingen sker i behaglig temperatur, massagebänken är uppvärmd liksom oljan som jag tagit fram för att balasera ev. obalanser hos dig och efteråt så kan du i din egen takt komma tillbaka, vakna, dricka lite vatten utan att någon annan stampar utanför och vill in.

NYHET: avsluta med en Chakra&Polaritetsbalans! Läs mer HÄR

Vänligen notera att alla mina behandlingar utförs med största diskretsion med personligt och proffsigt bemötande.
Jag erbjuder INTE tantramassage eller massage av intima delar så frågor eller önskemål av dessa undanbedes bestämt och direkt.

Passar massage gravida?

Ja. Så länge du är frisk och har en normal graviditet och läkare inte har ordinerat något annat så är massage riskfritt och enbart något som ökar välmåendet för dig som gravid. Massage har flera fördelar även för dig som är gravid såsom avslappning, ökning av oxytosin - må-bra hormonet och endorfiner, sänkning av stresshormoner, välgörande för sömn och immunförsvar och mer. Meddela mig om du är gravid så anpassar jag mig helt efter dina behov.

Abhyanga

Ayurvedisk oljemassage med varm olja

Detox

Detoxfotbad och massage för utrensning

Garshan

Massage med råsilkesvantar

Hot stone

Massage med varma täljstenar

Marma

Mjuk stimulering av energipunkter

Shiroabhyanga

Massage av skalp, nacke, axlar och ansikte

Vedalyx

Skön massage av fötter, händer och ansikte