Chakra & Polaritetsbalansering

Balansering och självläkning

Det är viktigt att våra polariteter och chakran i kroppen är balanserade.

Kroppen är indelad i poler (-) och (+): Fram och baksida, höger och vänster, upp och ner. Genom att se till att dessa är i rätt polaritet ger detta en enorm kraft att lösa fysiska och psykiska blockeringar och få livsströmmarna i kroppen att strömma som de ska och vi jordar oss. Detta syftar till att återställa kroppens energibalans så att de självläkande krafterna kan verka.

Våra chakran behöver också vara i balans och då menas med att dessa har rätt rotationsriktning, frekvens, hastighet och polaritet.

Vid sjukdom, stress, obalanser etc kan polariteterna bli motsatt och chakran kommer i obalans. Dessa behöver då balanseras.

Jag arbetar med pendel och ödmjukt balanserar dina poler och chakran. Du ligger eller sitter upp när jag gör detta.
En fin behandling som stärker hela dig

INVESTERING

Pris för ca 15 min: 150,-
Detta kan kombineras med de andra massagebehandlingarna som jag erbjuder!

"Hej Jenny o tusen tack för idag, är så mycket mjukare i kroppen nu och axlarna är lägre än när jag steg in hos dig! Det känns lättare att andas och energierna flödar utan stopp. Det känns skillnad i hela kroppen. Nu är jag redo för semester! TACK" Lena C (Lena tog även Abhyanga/oljemassage)

Boka Din Balansering

Investera i Ditt välmående!

Vänligen läs igenom Bokningsvillkoren innan du bokar dig. Vid avbokning senare än 24 timmar innan behandling/bokad tid & vid uteblivet besök – full debitering (om inte läkarintyg kan uppvisas)