Ayurvedisk marmabehandling

Ödmjuk behandling av energipunkter

Marmabehandling är en unik behandling för Dig som har höga förväntningar och för Dig som vill uppleva lite magi. Stimulering av marmapunkter - energipunkter har djupverkande balanserade effekt på kropp och sinne

En marmabehandling brukar upplevas som mycket mjuk och behaglig. Den anpassas till just dina behov via en kort konsultation före behandlingen. Cirka 40 av kroppens marmapunkter behandlas med en noga utvald blandning av eteriska oljor för att balansera just dig!
NYHET: Addera Chakra&Polaritetsbalans. Läs mer HÄR

Behandlingens fördelar

- återhämtning från trötthet, nervositet, sömnlöshet och överansträngning
- ökar immunförsvaret
- hjälper vid långvariga trauman
- förbättrar degenerativa tillstånd
- förbättrar generell svaghet som associeras med åldrandet
- ökar välmåendet
- ökar livskraften - prana
- väcker kroppens helande kraft

En fantastisk djupgående behandling för hela Dig och Ditt välmående! Denna behandling rekommenderar jag starkt om man har mycket stress i sig, mycket tankar/stora känslor.

Jag kan rekommendera tre behandlingar inom cirka tio dagar i första omgången om du vill få en mer djupgående effekt, och sedan gå vid behov, kanske ta en behandling varannan månad för att upprätthålla effekten och ge större motståndskraft.

INVESTERING

Erbjudande: Ord pris för 80 min: 995,-
NU 10% rabatt: 895,-
(gäller t.o.m 28/2-23)
Addera Chakra&Polaritetsbalans ca15 min för 150,-

Paketpris för 3 behandlingar
Pris för 3 x 80 min: 2985,-
 

" Jag upplever verkligen att både min kropp och mitt sinne har förändrats. Det har för mig varit tre väldigt olika resor under våra sessioner.Jag mår fortfarande otroligt mycket bättre. Min omgivning har börjat reagera på att jag känns ”lättare” i sinnet" Anna B

"Tack för en underbar marmabehandling! Varmt bemötande och härlig atmosfär du skapar hos dig." Patricia B

"Jag vill tacka dig för underbara behandlingar, där jag känner lugn & ro och känner mig hundra procent utvilad och fylld med ny energi efteråt. Älskar att känna känslan efter behandlingen. Det är bara så himmelskt. så tummen upp". Maria G

Så går behandlingen till:

I underbar miljö på Studio JennySense så får du ta av dig dina kläder (behåller underkläder på) och tar på dig skönt badlakan och tofflor. Jag kontrollerar din puls och frågar dig lite om din nuvarande hälsa. Med hjälp av detta och min kunskap tar jag fram passande olja för din dosha/ev. obalans. Jag blandar därefter en marmaolja unik för dig.

Sen får du lägga dig avklädd (behåller underkläder på) på massagebänken på rygg med mjuka handdukar på dig. Jag går igenom framsidan på din kropp och stimulerar specifika punkter. När jag gör detta fokukserar jag på punkten, håller mig närvarande och neutral.

Behandlingen avslutas med att jag håller mina händer över och under ditt navelchakra under en längre tid, därefter över och under ditt hjärtchakra och tillsist över och under ditt huvud. Denna avslutande del "syr samman" hela behandlingen på ett fint sätt.
 


Kontraindikationer:
Vid mens (de tre första dagarna), feber, hjärtfel, allergi mot eterisk olja. För personer med en eller flera av ovan tillstånd rekommenderas inte denna behandling.

Vad är marma?

Marmabehandling är historisk sett minst 7000 år gammalt och den går djupare än ayurvedan.
Du har säkert hört talas om andra energisystem i kroppen såsom meridianer, akupunkturpunkter, chakra mm. Marma är ett energisystem.
Det finns 108 energipunkter (eg. 107. 1st är omanifisterad) i vår kropp där dessa är viktiga kommunikationscenter mellan vår fysiska kropp och kvantkropp. Marma är punkter som transporterar meddelanden via nervimpulser till de inre organen, doshor, vävnader och kanaler via det centrala nersystemet.
Genom att stimulera marmapunkter med eterisk olja öppnas kommunikationskanaler som kan vara blockerade. Genom att behandlingen skapar djup mental vila så sker spontant även läkning på kvantkroppsnivå.

Hormoner är marmas biokemiska uttryck. Alla marmapunkter är viktiga energicenter och samlingspunkter för olika nadis (energikanaler) som existerar i kroppen. Som mest sammanstrålar 72000 olika energikanaler till samma punkt - Nabi/naveln.

Den balans man uppnår med marmabehandling är mycket vitaliserande och sätter igång många balanserande processer både fysiskt, psykist och emotionellt. Kvantfysik förklarar marmabehandling och mycket forskning görs på detta ämne.

Boka Din Behandling

Investera i en underbar massage som går på djupet.
Avslappning till kropp, sinne & själ

Vänligen läs igenom Bokningsvillkoren innan du bokar dig. Vid avbokning senare än 24 timmar innan behandling/bokad tid & vid uteblivet besök – full debitering (om inte läkarintyg kan uppvisas)