Ayurveda + RTT = sant!

Redan vid första kontakten med RTT ™ förstod jag att detta här är ett redskap som jag vill använda mig av inom Ayurvedan. Självklart är dessa två starka i sig själv och separat men under de 5 år jag arbetat med Ayurveda så har jag saknat något, något som jag kan ta till som ett ess i ärmen och hjälpa kunden med. Ibland ser jag detta behovet mycket tydligt ibland behövs det inte utan en av terapierna räcker väldigt långt.


Se pris och mer information HÄR

Men hur vet jag vad jag behöver?

Bra fråga. Låt mig försöka förklara det hela med en liknelse:

Tänk att du ska baka en tårta. När du har bakat tårtan äter du upp den och påbörjar nästa. Det kan vara samma eller en annan sort.
För att baka en tårta behövs
* ingredienser
* verktyg
* recept
* tid
Det som är magin här är om varje del här är NÄRANDE och FUNGERANDE. Du kan t.ex. ha de bästa ingredienser, verktyg som fungerar, tid så det räcker men receptet är fel på något vis. Eller så är det kanske ingredienserna som inte stämmer. Du kanske till och med TROR att allt stämmer men resultatet - Tårtan blir inte som du tänkt dig.
Receptet kanske du har ärvt och det har alltid varit samma, du är van vid det men ser inte att något i receptet inte stämmer därav att Tårtan inte blir som du vill och önskar. 
Är du med?

Ayurvedan är framförallt ingredienserna och mängden av dessa. Att du förstår vad ingredienserna är, vad de gör, att ibland behöva ändra beroende på omständigheter. Att ingredienserna är närande för just dig, här och nu.
Verktygen är också ayurvedan. Att du har rätt verktyg, verktyg som underlättar för dig och som gör det de ska.

RTT ™ kommer in här som receptet och förståelsen för det. Att kunna se hur olika ingredienserna kan kombineras med harmoni och balans, att FÖRSTÅ att t.ex. texten "vitt pulver" är socker och inte salt. Att kunna se tårtan i sin helhet och utifrån den bilden skapa receptet.
Tid behövs för att låta allt kombineras, utvecklas och lära sig.

Du kanske har ingredienser som passar och är närande men receptet behöver ändras på.
Eller så fungerar receptet men du är osäker på ingredienserna. Ibland behöver man hjälp med både recept och ingredienser.

Hoppas du förstod min liknelse! Du kan alltid fråga mig så hjälper jag dig till klarhet.

Kontakta mig

Kontakta mig och ta reda på hur jag kan hjälpa dig