Månadens Erbjudande

Månadens Erbjudande!

10% rabatt på Ayurvedisk Garshan-massage 80 min

(gäller t.o.m 30/4-2023)


Ta hand om dig ordentligt nu i våren!. Njut av 80 min närligt avslappnande ayurvediska massagebehandling i lugn och harmonisk miljö

 

För många är en skön massage bland det bästa som finns! En stund att skämma bort sig själv samtidigt som behandlingen är djupt välgörande för kropp, sinne & själ.

Massagens fördelar

- djupt avslappnande
- sätter fart på lymfsystemet
- ökar immunförsvaret
- förbättrar cirkulationen
- löser upp överskottsdoshor
- renar kroppen från orenheter och gifter
- balanserar doshorna i din kropp
- uppbyggande för kroppen och hälsan
- balanserar Vata, nervsystemet och högt blodtryck
- stärker huden och gör kropp och hud mjuk
- motverkar trötthet och förbättrar sömnen.

Garshan kallas ofta för ”torrborstning” och är en ayurvedisk lymfmassage som hjälper till att avlägsna ama (matsmältningstoxiner/orenheter). Torrmassage är oerhört viktigt för lymfsystemet. Lymfsystemet har ingen egen pump. När du sätter det i rörelse, då rör det på sig. Utan rörelse har de ingen kraft. Massage av huden mot hjärtat och i samma riktning som lymfkörtlarna får dessa att röra sig kraftfullare, vilket ökar farten på kroppens renande och utrensande förmåga. Man hjälper att föra det biokemiska avfallet genom kanalerna och in i lymfkörtlarna, där det kan elimineras.
En fantastisk massage för hela Dig och Ditt välmående!

Erbjudandet gäller fram till 30/4-2023.
Besöket ska utföras under denna period, begränsat antal behandlingstillfälle och tider. Vänligen läs igenom Bokningsvillkoren innan du bokar dig.
Gäller ej vid annan rabatt, via Wellnet eller Epassi (anledning är att jag måste betala provision till dem på 10% av beloppet), köp av presentkort eller erbjudande. All rabatt gäller på ordinarie pris.

Garshan

Massage med råsilkesvantar

Boka din massage!