Denna resa är häftig!

Min egen resa

Allt hänger ihop.
Det är för mig klarklart. Yogan som kom in i mitt liv 2001, ayurvedan som pockade på uppmärksamhet tidigt och hela tiden med en nyfikenhet på att utveckas vidare som människa.
Jag har noterat vad yogan gör i mitt liv och den är själva grunden för mig, i positionerna, i andetaget, i pausen, men också utanför mattan i vardagen. Andetagen som hjälper mig att lugna ner mig, att göra tandläkarbesök möjliga (och nästan njutbara haha), hitta fokus, trycka på reset-knappen och börja om. Andetaget är den verkliga grunden, här och nu.

Ayurvedan som jag lägger till på ett vis som funkar och när mig, i mat, i vanor, i aktiviteter mm.
Men det som jag mer och mer noterade på konsultationer när klienter kom till mig var att något mer behövdes för att kunna hjälpa ännu mer. Något jag inte lärt mig i min ayurvediska utbildning men som år av möten med hundratals klienter och en förmåga att tona in på energier hade skapat en erfarenhet av: hur vi påverkas av våra tankar och känslor, hur hjärnan fungerar.

Ibland märkte jag på klienten att något mer behövdes, något som krävde något annat än den logiska hjärnan. Jag fick en känsla och när jag kände att frågan var passade så frågade jag: -När du ser dig själv i spegeln på morgonen, vem ser du?
Svaret jag fick, eller rättare sagt svaret jag för det mesta inte fick utan bara en förvirrad blick, en blick som började flacka runt, klienten som började skruva på sig för att snabbt komma med ett logiskt svar. Japp, det var här jag förstod att här måste jag in med andra råd, andra rutiner, ett annat tänkande...

Och på den vägen blev det.
Våren 2019 hittade jag Mindvalley och började med en kurs där med Robin Sharma (han som skrivit Munken som sålde sin Ferrari). I 10 veckor, varje dag gjorde jag kursen, tittade, lyssnade och fram för allt skrev, noterade. Varje dag. Och detta blev efter en tid en underbar vana som jag fortfarande har, att skriva varje dag.
Därefter fick jag blodad tand och tog kurs efter kurs. Det blev Neale Donald Walsch (5v), Donna Eden (8v), Shrikumar Rao (7v), för att på hösten hitta Marisa Peer som en väninna till mig rekommenderade.
Jag blev helt tagen av det som Marisa förmedlade på hennes två kurser. Detta var kraftfulla grejor! Detta var något som jag kunde använda till mig själv och min utveckling. Men också till andra, att hjälpa andra, både inom yogan, inom ayurvedan och som enskild terapi.

Jag började min resa som elev online för Marisa februari 2020 och även om jag tog examen ett år senare så fortsätter jag vandra vidare med mer utbildning, mer erfarenhet.
Varje klient jag har är mina lärare som lär mig så mycket.
Varje gång jag märker att klienten förstår orsaken och roten till det hela så ljublar mitt inre av tacksamhet och glädje att klienten äntligen kan ta kommandot över sitt liv och leva så som personen vill.
Denna resa är en Blessing!
Häng med!

Danyoham.